YouControl – сучасний інструмент для економічних розслідувань і ринкової аналітики – став доступним для студентів ДДУВС

Анонси університету, Новини університету

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ю-КОНТРОЛ» та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ підписали Меморандум про взаємодію і співпрацю.

Найважливіше для закладу вищої освіти те, що партнерство передбачає безоплатне надання підприємством «Ю-КОНТРОЛ» доступу та можливості використання інформаційно-аналітичної системи пошуку і обробки інформації у сфері господарської діяльності YouControl. Цей сучасний інструмент буде корисним у підготовці економістів в цілому та фахівців із захисту економіки зокрема.

YouControl – сучасний інструмент для економічних розслідувань і ринкової аналітики – став доступним для студентів ДДУВС

У межах партнерства університет та «Ю-КОНТРОЛ» будуть упроваджувати педагогічну, науково-педагогічну, наукову та інноваційну діяльності у сфері використання відкритих даних, співпрацювати у галузі розробки відповідних освітньо-професійних, освітньо-наукових, наукових програм та навчальних планів; поширення знань та інформації з питань запобігання корупції і забезпечення прозорості ведення бізнесу в Україні.

Для ефективної співпраці фахівці «Ю-КОНТРОЛ» проведуть навчання з користування інформаційно-аналітичною системою YouControl для студентів й викладачів кафедри економіки та фінансів ДДУВС.

Скористатися можливістю використання інформаційно-аналітичної системи пошуку і обробки інформації у сфері господарської діяльності YouControl ви можете, звернувшись до кафедри економіки та фінансів факультету соціально-психологічної освіти та управління (кабінет № 514, телефон контактної особи: +38 (097) 727 46 61, Піскова Жанна Валентинівна).

YouControl – потужний інструмент для економічних розслідувань і ринкової аналітики. Це аналітична система для ділової розвідки та перевірки контрагентів України. Формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

Унікальна технологія дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП із понад 50 державних реєстрів. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.

Офіційний сайт: YouControl

 

 


2 781