Пам’ять, що живе роками…

Новини університету

Курсанти-першокурсники з факультету економіко-правової безпеки відзначили 101 річницю історичного бою під Крутами. Докладніше читайте у матеріалі.

Пам’ять, що живе роками…

Нещодавно юнаки та дівчата Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зібралися разом, щоби вшанувати пам’ять патріотів, які захищали державу під Крутами.

На факультеті економіко-правової безпеки пройшла бесіда, у рамках якої перед курсантами виступив доцент кафедри філософії та політології Кирило Недря. Викладач розповів про подію, яка кардинально змінила хід української історії. Курсанти ж не залишилися осторонь бесіди, взяли активну участь в обговоренні історичного бою та його наслідків для нації.

Пам’ять, що живе роками…

«Історія має здатність повторюватися, тому нам не варто забувати про таку подію як бій під Крутами та ціну, якою ми вибороли незалежність. Лекція Кирила Михайловича особисто для мене виявилася дуже цікавою та інформативною», – зазначив курсант факультету економіко-правової безпеки Данило Алманов.

Окрім цього, курсанти зібралися й біля флагштоку з прапором, де разом із офіцерами обговорили значення державних символів для нації.

Пам’ять, що живе роками…

 

 


1 263