«Особливості документування та доказування хабарництва»

Новини університету

Цю тему на базі навчального полігону профілю «економічна безпека» факультету економіко-правової безпеки ДДУВС у рамках проходження курсів підвищення кваліфікації вивчали та аналізували оперативні співробітники відділів протидії хабарництву та організованим формам злочинності управлінь захисту економіки в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Черкаській областях.

Тренінгове заняття провів викладач кафедри оперативно-розшукової діяльності та спеціальної техніки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дмитро Санакоєв. За його словами, у ході заняття було проаналізовано позитивний досвід та виявлено типові помилки у діяльності підрозділів захисту економіки НП України. «Подібні тренінги сприяють удосконаленню професійних та практичних навичок щодо організації та планування оперативної розробки, у тому числі їх відпрацювання у типових ситуаціях, пов’язаних із повсякденною практичною діяльністю підрозділів захисту економіки. Під час заняття особлива увага була приділена удосконаленню тактики проведення заходів щодо документування злочинної діяльності та використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у межах кримінального провадження», – розповів Дмитро Санакоєв.

«Особливості документування та доказування хабарництва»

До заняття, проведеного в інтерактивній формі, залучено оперативних співробітників відділів протидії хабарництву та організованим формам злочинності у сфері економіки; у паливно-енергетичному комплексі, сфері природних ресурсів та екології; у житлово-комунальному господарстві, аграрному секторі, лісовій галузі, земельних відносин, інфраструктури та інтелектуальної власності; бюджетній, кредитно-фінансовій, банківській сферах та зовнішньоекономічній діяльності; оперативно-аналітичного забезпечення управлінь захисту економіки в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Черкаській областях.

«Особливості документування та доказування хабарництва»

«Як людина, яка починала свою професійну діяльність в УЗЕ, хочу підкреслити, що проведення практичних занять із використанням матеріально-технічної та навчальної бази університету сприяє ефективному засвоєнню та удосконаленню працівниками підрозділів захисту економіки практичних навичок виявлення, документування та розслідування злочинів у сфері економіки, підвищує рівень готовності до виконання покладених на них професійних завдань та обов’язків, а також сприяє налагодженню дієвої співпраці між навчальним закладом та практичними працівниками», – вважає т.в.о. заступника декана факультету економіко-правової безпеки ДДУВС Ельвіра Сидорова.

«Особливості документування та доказування хабарництва»

 

 


966