7 медалей – результат першокурсників ДДУВС на чемпіонаті області з рукопашного бою

Новини університету

У Дніпрі завершилися змагання з рукопашного бою серед дорослих та юніорів у розділі легкий і дозований контакт. 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди привезли зі змагань дзюдоїсти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Цього разу у двобоях на татамі зійшлися найсильніші спортивні клуби Дніпропетровщини.

7 медалей – результат  першокурсників ДДУВС на чемпіонаті області з рукопашного бою

Команду ДДУВС представляли виключно першокурсники. Всього 6 місяців тренувань, і результат молодої зміни спортсменів перевищив всі прогнози та очікування. На змагання поїхало дев’ятеро наших студентів та курсантів, з призами повернулося семеро. Готував дзюдоїстів до чемпіонату викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Білан.

За результатами напружених для більшості наших першопрохідців поєдинків золоті медалі здобули Єгор Набока, Артем Гончаренко та Єлизавета Шкуренко, срібними призерами стали Артем Водяний і Артем Наваковський, дві бронзові нагороди дісталися Богдану Пилипенку та Єгору Каратонову.

7 медалей – результат  першокурсників ДДУВС на чемпіонаті області з рукопашного бою

Участь в обласних змаганнях для спортсменів ДДУВС, яким виповнилося 18 років, стали перепусткою до Чемпіонату України з рукопашного бою, який проходитиме з 28 лютого до 3 березня у Києві.

 

 


1 068