Граючи у квест, курсанти захистили практику

Новини університету

З 14 січня до 6 лютого курсанти 2-го курсу факультету економіко-правової безпеки ДДУВС проходили практику в Управліннях захисту економіки в 22 областях, із яких були направлені на навчання.

Наразі курсанти захищаються, оцінюють знання керівники практики за результатами квесту.

Граючи у квест, курсанти захистили практику

Спочатку другокурсники складають тести: у такий спосіб відбувається перевірка засвоєних теоретичних знань. Далі курсанти, розділившись на групи, отримують завдання – скласти протокол про адміністративне правопорушення, працюють із нормативно-правовими документами.

Граючи у квест, курсанти захистили практику

Завершальний етап квесту – ситуаційна гра, у ході якої кожен учасник вирішує конкретне завдання щодо корупційного правопорушення.

«Захищали практику у такому незвичному форматі вперше. Особисто мені сподобалось. Немає можливості підготуватися, вивчити наперед. Треба швидко зорієнтуватися у ситуації і знайти правильне рішення. З такими задачами під час несення служби ми будемо стикатися щодня, там не буде часу на підготовку, тим більше не буде права на помилку», – ділиться враженнями курсантка 2-го курсу факультету економіко-правовї безпеки Руслана Хитрук.

 

 


1 186