Захист практики у незвичному форматі

Новини університету

Нещодавно курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності захистили результати навчальної практики. Захід проходив у форматі поліцейського квесту серед курсантів другого та третього курсів.

Захист практики у незвичному форматі

Результати практики були презентовані у три етапи. Розпочали з перевірки якості складання матеріалів – заповнення щоденника та додатків, надання звіту та характеристики-відгуку щодо проходження практики. Другий етап – вихідне тестування, а третій – визначення алгоритму дій поліцейських, які прибули на місце вчинення адміністративного правопорушення, складання процесуальних документів за модельним завданням.

Захист практики оцінювали керівники структурних підрозділів Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, а також працівники кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності.

Захист практики у незвичному форматі

Керівники практики поспілкувалися із кожним курсантом задля того, щоби з перших вуст дізнатися про набуті молоддю професійні навички. Значну увагу приділили й рекомендаціям від майбутніх правоохоронців щодо вдосконалення практичної діяльності.

 

 


1 170