Всеукраїнська конференція у ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Правова держава: історія, сучасність та перспективи формування». До наукового заходу долучилися 80 учасників.

Правова держава: історія, сучасність та перспективи формування

Метою конференції було обговорення широкого кола актуальних правових проблем сучасності, в тому числі перспектив розвитку вітчизняної науки в умовах європейської інтеграції.

Серед учасників – проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лариса Наливайко, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Ольга Захарова, суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду, доцент кафедри загальноправових дисциплін юридичного факультету ДДУВС Ірина Верба, судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Василь Ільков та Світлана Ніколайчук та ін.

Відкрила наукову конференцію та звернулася зі словами привітання до аудиторії Лариса Наливайко. Вона подякувала учасникам конференції за проявлений інтерес до теми формування правової держави та побажала успіху і творчого натхнення у вирішенні поставлених завдань.

Правова держава: історія, сучасність та перспективи формування

«Конференція, присвячена проблемам формування правової держави, вже стала традиційною. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ проводить її дванадцятий рік поспіль у співдружності з провідними вченими, юристами-практиками та Радою молодих вчених, а також громадськими організаціями», – підкреслила Лариса Романівна.

У ході наукового заходу обговорювалися проблемні складові сучасної історико-правової науки, сучасні відмінності законодавства України та Литви з авторського права та суміжних прав, юридичні професії у парадигмальному вимірі правової держави тощо.

Всеукраїнська конференція у ДДУВС

Всеукраїнська конференція у ДДУВС

 

 


1 491