Курсанти ДДУВС підкорюють п’єдестали нових бойових мистецтв

Новини університету

У Дніпрі завершився Чемпіонат області з Комбат Дзю-дзюцу. У змаганнях взяли участь 252 спортсменів, серед переможців – п’ятеро курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Змагання були напруженими та видовищними. Взагалі Комбат Дзю-дзюцу – це не просто вид спорту чи набір якихось технік, це в першу чергу мистецтво самозахисту та виживання. Сьогодні його використовують спецпризначенці та поліція провідних країн світу. Наші курсанти вперше брали участь у таких змаганнях і показали прекрасний результат», – розповідає тренер, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки, призер Чемпіонату світу з Комбат Дзю-дзюцу Дмитро Білан.

Слід відзначити, що у змаганнях брали участь тільки першокурсники, всі призери – представники факультету кримінальної поліції. Призові місця у різних вагових категоріях та контактах розподілилися наступним чином: титул чемпіона здобув Артем Водяний, срібними призерами стали Богдан Пилипенко та Олександр Башлаєв, бронза – на рахунку Едуарда Галчанського та Єгора Каратонова.

У Дніпрі завершився Чемпіонат області з Комбат Дзю-дзюцу

Курсанти-призери обласного чемпіонату будуть відстоювати честь університету на всеукраїнських змаганнях, що проходитимуть в Ірпіні 22-24 березня.

 

 


961