«Служу українському народові»

Новини Криворізького факультету ДДУВС

Сьогодні 26 слухачів відділення первинної професійної підготовки склали присягу працівника Національної поліції України на Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та отримали спеціальні жетони поліцейського.

Урочистості з такої нагоди пройшли на зовнішньому плацу Криворізького факультету ДДУВС. Захід розпочався із внесення прапора України.

Служу українському народові

Зі щирими словами привітання до майбутніх поліцейських Національної поліції України звернувся перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса: «… попереду вас чекає нелегка робота, але я переконаний, що ви завжди з високою відповідальністю виконуватимете поставлені завдання, будете чесними, сумлінними і дисциплінованими працівниками, постійно захищаючи законні права та інтереси громадян України».

Служу українському народові

Служу українському народові

Привітали нове поповнення нацполіції з визначною подією заступник Голови Покровської районної у місті ради Андрій Лушпій, заступник начальника Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області підполковник поліції Микола Верповський.

Служу українському народові

Слухачі нестимуть службу у рядах Національної поліції у Дніпропетровській, Кіровоградській та Черкаській областях України.

Служу українському народові

Служу українському народові

 

 


3 287