Першокурсники ДДУВС – призери Чемпіонату України з рукопашного бою

Новини університету

У місті Києві завершився Чемпіонат України з рукопашного бою, у якому взяли участь більше 200 спортсменів з різних куточків нашої держави. У складі збірної Дніпропетровської області на змаганнях виступало 4-ро здобувачів вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, усі вони повернулися призерами.

За результатами напружених змагань чемпіоном став студент 1-го курсу юридичного факультету Артем Гончаренко. Варто зазначити, що Артем у своєму юному віці має звання майстра спорту міжнародного класу, у його спортивному доробку вже десятки переможних кубків та медалей. Інші представники ДДУВС, Єгор Набока, Єлизавета Шкуренко та Артем Новаковський, брали участь у змаганнях всеукраїнського рівня вперше, і всі троє повернулися зі змагань призерами.

Першокурсники ДДУВС – призери Чемпіонату України з рукопашного бою

За словами тренера – викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитра Білана, який, до речі, отримав звання кращого реферi чемпiонату України-2019, всі його вихованці виступили достойно і він особисто дуже пишається ними. «Хочу подякувати керiвництву університету, зокрема ректору Андрію Фоменку, за надану можливість брати участь у змаганнях, за постійну підтримку, прекрасну базу для тренувань. Така зацікавленість стимулює не зупинятися на досягнутому, покращувати результат, перемагати й надалі», – зазначає тренер.

Першокурсники ДДУВС – призери Чемпіонату України з рукопашного бою

Всі четверо спортсменів університету мають шанс потрапити до збірної України, що стане відомо після літніх зборів рукопашників зі всієї України. Тож тримаймо кулаки за наших і бажаємо, щоби наші першокурсники й надалі дебютували успішно тільки вже на європейських і міжнародних спортивних аренах.

 

 


1 369