Шановні колеги, студенти, курсанти, любі жінки та дівчата!

Новини університету

Від імені чоловічого колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та себе особисто сердечно вітаю вас з найпрекраснішим святом весни – Днем 8 Березня!

Все найкраще в житті пов’язано з вами: натхнення, ніжність, тепло, затишок і вірність. Ви окрилюєте нас в радісну годину, підтримуєте в нелегкі моменти, вчите справедливості й милосердя. Поруч із вами чоловіки стають сильнішими, добрішими, благороднішими, прагнуть до досягнення все нових успіхів у своїй діяльності.

Жінки роблять неоціненний внесок в успішний розвиток нашого університету. Викладацька та виховна робота, дозвілля, кадрова політика, фінанси, документообіг – тут майже всім відають наші колеги-жінки, і, треба сказати, відмінно виконують свої обов’язки. Будучи завжди соціально активними ви залишаєтесь ніжними та чуйними до близьких, люблячими дружинами та матерями.

Від усієї душі бажаю вам невичерпного жіночого щастя, любові та добра. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, блиском в очах, передчуттям радості, впевненістю і душевним спокоєм. Керівництво ж університету зробить для цього все, від нього залежне.

Будьте щасливі, кохані, успішні, і нехай всі ваші мрії здійсняться!

З повагою ректор університету Андрій Фоменко


1 001