Про справжню жінку, красу та кохання!

Новини університету

Вона надихає своєю красою, ніжністю та чарівністю. Кожного дня вона робить іще один маленький крок назустріч мріям і при цьому невпинно дарує часточку своєї душі рідним, друзям, знайомим. Напередодні Міжнародного жіночого дня ми поспілкувалися із працівниками Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та дізналися, якою повинна бути справжня жінка.

 

Юлія Хорольська
Юлія Хорольська, провідний фахівець факультету економіко-правової безпеки

Що для Вас значить слово «кохання»?

Вічне питання, як на мене. І у кожної людини відповідь своя. Різні поети і філософи знаходять свій вислів, дають своє тлумачення.

Колись хтось мудро сказав: «Розум породжує повагу. Потяг душі породжує дружбу. Потяг тіл породжує бажання. А от потяг розуму, душі та тіла породжує кохання». І я погоджуюся з цим. Кохайте і будьте коханими!

Які якості характеру повинен мати справжній «чоловік мрії»?

Це питання, звичайно, суто індивідуальне. У одному своєму вірші «Офіцерська доля» я прагнула його розкрити, тому озвучу для вас фінал:…
Отак усе я розписала…(жіноча логіка складна)…
І вам усе це розказала і вичерпала все до дна.
Запам’ятайте всі мужчини – мораль вірша цього проста:
Що ідеальної дружини, як і чоловіків – нема…

Насправді всі ми мали, маємо чи матимемо «свій ідеал»… Та якщо відверто, все проходить, забувається, а головне – кохання!!!

 

Яна Шнурко
Яна Шнурко, завідувачка відділення зв’язків з громадськістю

Які 3 риси характеру обов’язкові для кожної жінки?

Кажуть, щоб стати справжньою жінкою, потрібно докласти чимало зусиль:

– завжди залишатись леді, коли трапляється невдача, нагадувати собі, що потрібно тримати лице та з рівною спиною виходити з неприємних ситуацій;

– ніколи не пізно вчитись. Найкращий комплімент для жінки – це те, що вона розумна.

– сучасна жінка не ідеальна, вона справжня, тому не заганяйте себе під загальні шаблони і стандарти.

Як жінці реалізувати свої найзаповітніші мрії?

Я з тих жінок, яким робота не заважає бути мамою, я відчуваю велику відповідальність за майбутнє своїх дітей. Завжди планую свій день, встигаю побути з дітьми, попрацювати та приділити час собі, а це книги, спорт…

Генрі Форд якось сказав: «Якщо ви думаєте, що здатні на щось – ви праві. Якщо ви думаєте, що вам щось не вдасться – ви теж праві».

Ми звикли обмежувати себе в уявленні про власні можливості. Але правда в тому, що усі обмеження існують тільки в нашій голові. Ваша мрія щира, ви усім серцем чогось бажаєте? Ви обов`язково знайдете спосіб здійснити задумане. Тому раджу працювати над собою та вірити у себе.

 

Алла Подворчан
Алла Подворчан, старший викладач кафедри українознавства та іноземних мов

Якою, на Ваш погляд є справжня жінка?

Спражня жінка, на мою думку,є щирою, мудрою і гармонійною. Вона реалізує прагнення та мрії завдяки своїм природним здібностям, інтуїції, бажає змінити світ на краще. Вона творча і позитивна.

Розкажіть про найяскравішу мить свого життя?

Найяскравіша мить мого життя ‒ це день народження моєї довгоочікуваної донечки. Відчуття радості, щастя, захвату не передати словами. Це був чудовий сонячний квітневий день, який змінив моє життя на краще, відкрив для мене іншу планету – планету Дитинства.

 

Оксана Соболь
Оксана Соболь, доцент кафедри кримінально правових дисциплін

Бути красивою – це…

Бути красивою для мене – це бути щасливою. Жінка красива, якщо вона кохана, якщо здійснюються її мрії, якщо вона реалізує себе у діловому житті і у родині, якщо її очі випромінюють радість.

За що Ви найбільше вдячні у своєму житті?

У своєму житті я радію і отримую задоволення з простих речей, до яких ми звикли, але які є справді чудесні: це нова весна, здорові діти, живі батьки. Я вдячна чоловіку за його любов, за ту радість бути разом, яку він дарує мені щодня.

 

Влада Літошко
Влада Літошко, завідувачка відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників

Визначте 3 унікальних вміння, які притаманні лише жінці.

Надихати, оточувати себе красою, любити та бути безмежно щасливою.

З чого потрібно розпочати ранок, щоби день видався яскравим та насиченим?

Відкрити очі, потягнутися, поцілувати коханого, посміхнутися собі у дзеркало, не поспішаючи випити склянку прохолодної води, відкрити вікно та вдихнути свіже вранішнє повітря, налаштуватися на гарний та позитивний день.

 

Ірина Дзюба
Ірина Дзюба, заступник декана юридичного факультету

Назвіть 3 речі, які завжди є в жіночій сумочці.

Парфуми, гаманець та мобільний телефон. Переконана, що улюблений аромат повинен завжди бути під рукою, завдяки цьому я відчуваю себе впевнено. Що ж до гаманця та мобільного телефону, вважаю, що коли виходиш з дому, то не знаєш, що на тебе чекає сьогодні. Плани можуть змінитися в будь-який момент, тому треба вміти готувати себе до будь-якої ситуації. В першу чергу я завжди повинна мати змогу зателефонувати рідним та попередити їх.

Що таке, на Ваш погляд, «жіноча інтуїція»? Орієнтуєтеся у своєму житті на внутрішнє чуття?

Для мене це відчуття, яке ніколи не підводить. Я завжди готова вислухати цінні поради, але діяти буду саме так, як підкаже моя інтуїція.

 

Лілія Андруш, старший інспектор відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю

Чи мали в житті наставника або жінку, якою захоплювалися? Що саме в цій особистості Вас дивувало?

Ні, жінки наставника я не мала. Але є жінка, яка мене захоплює ще з 15 років. Це Маргарет Тетчер, яку сміливо можна назвати однією з «найсильніших» жінок за всю історію людства. Вона добре розуміла людей, їй було достатньо 10 секунд, щоб зробити висновок про людину. Її головне правило по життю: «Ніколи не здаватися, і ти побачиш, як здаються інші».

Коко Шанель зазначала: «Будь господарем своєї волі та слугою своєї совісті». Згодні з висловом?

Так, цілком згідна з цим висловом. Совість завжди йде рука об руку з добротою та чесністю. І це головне!

 

 


60 443