Запрошуємо взяти участь у Регіональному науково-практичному семінарі «Запобігання злочинності через планування територій. Безпека життєвого середовища»!

Анонси університету

Кафедра кримінального права та кримінології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ 22 березня проводить Регіональний науково-практичний семінар «Запобігання злочинності через планування територій. Безпека життєвого середовища».

Головна мета заходу – визначення кола проблемних питань, які виникають в практичній діяльності органів системи МВС щодо створення безпечного середовища життєдіяльності людей, та формування пропозицій, спрямованих на вдосконалення чинного законодавства у сфері запобігання злочинності, а також виконання реалізації Стратегії розвитку органів системи Міністерства внутрішніх справ на період до 2020 року. 

До участі у науково-практичному заході запрошуються вчені, працівники правоохоронних органів, представники органів державної влади, громадських організацій, а також ад’юнкти (аспіранти), докторанти, слухачі магістратури.

 

Тематичні напрями роботи регіонального науково-практичного семінару:

– запобігання злочинності шляхом планування територій. Інфраструктурна безпека;

– роль населення у забезпеченні публічної безпеки і порядку в рамках запобігання злочинності;

– співпраця населення, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади з поліцією щодо профілактики правопорушень та забезпечення публічної безпеки;

– проблеми нормативно-правового забезпечення запобігання злочинності;

– запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і профілактика пожеж. Вплив навколишнього середовища на безпеку життєдіяльності людей;

– забезпечення безпеки дорожнього руху.

 

Для участі в науковому заході необхідно подати заявку до 15 березня 2019 року електронною поштою на e-mail: k_kpk@dduvs.in.ua з поміткою «На семінар».

У заявці на участь у регіональному науково-практичному семінарі вказати: П.І.Б., місце роботи, посада, науковий ступінь, вчене звання, контактний телефон, E-mail, тема доповіді.

 

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО СЕМІНАРУ

22 березня 2019 року

Місце проведення: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кабінет № 505 (5-й поверх навчального корпусу)

Реєстрація учасників: 14.30 – 15.00

Початок роботи: 15.00 – 16.30

Закінчення роботи (підведення підсумків): 16.30 – 17.00

 

РЕГЛАМЕНТ ДОПОВІДЕЙ

Доповіді – до 5 хвилин

Виступи під час обговорень – до 3 хвилин

Робочі мови семінару – українська, англійська

 

Контакти: тел. 067-941-62-68 – Березняк Василь Сергійович; тел. 097-575-78-31 – Шаблистий Володимир Вікторович; тел. 097-996-56-77 – Примаченко Віталій Федорович.

 

 


857