Новітній для України напрям медіації: фахівці ДДУВС опановували нові знання у Словакії

Новини університету

Заступник декана факультету економіко-правової безпеки Ельвіра Сидорова та доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Сергій Бабанін узяли участь в навчальному курсі «Весняна академія медіації» у м. Кошице.

Новітній для України напрям медіації: фахівці ДДУВС опановували нові знання у Словакії

Тренінг було організовано Освітнім центром позасудового рішення спорів «EDUKAČNÉ CENTRUM Mimosúdneho Riešenia Sporov», акредитованим Міністерством юстиції Словацької Республіки.

Практичне стажування включало в себе три етапи. У рамках першого етапу учасники курсу розглянули терміни «негоціація» та «фасилітація», вивчили теоретичні основи та відпрацювали отримані навички за допомогою тренінгу.

Тарас Шевченко – співець української нації

Другий етап включав в себе практичні заняття з проведення медіації при вирішенні цивільних, сімейних та інших спорів у позасудовому порядку. У ході навчального курсу слухачі також розглянули питання здійснення нагляду за діяльністю медіаторів у Словаччині з боку держави та громадських організацій.
За результатами стажування представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримали сертифікати про участь в освітній програмі «Академія медіації» (58 годин аудиторної роботи).

 

 


714