Змагання не для слабких!

Новини університету

Вихідними у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ курсанти мали змогу продемонструвати свою вправність із самбо. У першості ДДУВС взяли участь 85 представників з факультетів підготовки фахівців для превентивної діяльності, органів досудового розслідування, підрозділів кримінальної поліції та економіко-правової безпеки. Про результати змагань далі докладніше.

Змагання не для слабких!

За перемогу в першості Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ цього разу боролися й курсанти з Криворізького факультету.

Змагання не для слабких!

Змагання не для слабких!

У запеклій боротьбі призові місця в особистому заліку розподілилися між найсильнішими та найдосвідченішими. У ваговій категорії до 57 кг перемогу виборов Костянтин Лебідь, до 62 кг – Микола Чорний, до 68 кг – Дмитро Нагорний, до 74 кг – Микита Феленко, до 82 кг – Володимир Бойко, до 90 кг – Ілля Дюк, до 100 кг – Сергій Юхимець, понад 100 кг – Владислав Циганов.

У командному заліку найкращими стали представники факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, друге місце посіли курсанти з факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, а третє місце – юнаки з факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Змагання не для слабких!

Як зазначає тренер, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський, за результатами змагань буде формуватися збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яка візьме участь в Чемпіонаті України серед закладів вищої освіти в системі Міністерства внутрішніх справ. Змагання проходитимуть упродовж 23-25 квітня в Одесі.

«Кількість учасників значно збільшилася, порівняно з минулим роком. Більше спортсменів зацікавилося таким видом спорту, хоча він досить складний, як на мене. В цілому ми задоволені результатами. Плануємо боротися за призові місця на Чемпіонаті України», – прокоментував змагання Володимир Ілліч.

 

 


697