7 призових місць: боксери ДДУВС вміють перемагати!

Новини університету

У Дніпрі нещодавно завершився Чемпіонат області з боксу серед студентів. За перемогу вдало поборолися представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Про досягнення наших спортсменів далі докладніше.

7 призових місць: боксери ДДУВС вміють перемагати!

Змагання проходили на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу, легкої та важкої атлетики. Першість виборювало понад 60 спортсменів.

За результатами обласного чемпіонату юнаки з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вибороли 7 призових місць. У ваговій категорії понад 91 кг абсолютним переможцем став курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Микита Михайличенко, а у ваговій категорії до 64 кг – курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Єгор Набока.

Срібло у ваговій категорії до 56 та 75 кг одержали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олександр Шевченко та Денис Тарасенко.

Третіми в обласному чемпіонаті у вагових категоріях до 75 кг стали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Валентин Садовий та Ярослав Шевченко. Окрім цього, бронзу у ваговій категорії до 56 кг виборов курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Євген Барановський.

Як зазначає переможець обласних змагань Микита Михайличенко, призове місце посідає не вперше, а хвилювався більше за результат, який покаже вся команда.

«Я вісім років займаюся боксом. Зараз активно готуюся до Чемпіонату України серед студентів, який відбудеться наприкінці липня у Полтаві. Переконаний, що найважливіше для перемоги – віддавати себе справі повністю, а також відчувати підтримку, розуміти, що твої спортивні досягнення важливі не тільки для тебе», – підкреслив курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


639