«Це були розмови за життя…»

Новини університету

Нещодавно студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали презентацію книги спогадів «Авдіївка. Шлях до перемоги». Захід відбувся в музеї АТО. Як проходила зустріч автора з містянами, далі в нашому матеріалі.

Це були розмови за життя

Документальну книгу, написану п’ятьма письменниками-волонтерами з різних куточків України, презентували в музеї АТО. Поспілкуватися з авторами та дізнатися про історію створення книги прийшли дізнатися студенти, ветерани ООС, жителі Дніпра, переселенці з Донецької та Луганської областей, Криму.

Це були розмови за життя

Як розповіли письменники, книга складається з 26 оповідань простих мешканців Авдіївки та розповідей військових. Історії записані безпосередньо зі слів свідків та учасників подій.

Усі бажаючі мали змогу дізнатися про етапи роботи над книгою, емоції людей та факти з життя Авдіївки.

Як розповіла письменниця, учасниця АТО Аліна Косовська, всі ці історії – свідоцтво того, як кожен може змінити історію свого міста.

Це були розмови за життя

«З героями майбутніх оповідань зустрічалися в невимушеній атмосфері – за чашкою кави, в машині або прямо на позиції. Це були розмови за життя», – поділилася враженнями авторка, засновник благодійного фонду «Зорі надії» Аліна Косовська.

 

 


756