Обласні змагання з баскетболу: перемога на рахунку жіночої збірної ДДУВС

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі відбувся Чемпіонат області з баскетболу серед жіночих команд «Студентська баскетбольна ліга України». У ньому взяли участь 6 команд-представників вищих закладів міста. Переможцями стали дівчата з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Обласні змагання з баскетболу: перемога на рахунку жіночої збірної ДДУВС

Змагання проходили на базі Університету митної справи та фінансів. У фіналі жіноча збірна ДДУВС впевнено обіграла представників Національної металургійної академії України.
Найбільш високі результати в команді, як в нападі, так в і захисті показали курсантка факультету економіко-правової безпеки Дар’я Мінчук та курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Марія Носенко.

«Суперники виявилися дуже сильними, але завдяки згуртованості та дружній атмосфері в нашій команді ми вистояли у запеклій боротьбі. У фінальній грі різниця в рахунку була достатньо великою. Результатами ми всі задоволені! Хочеться, щоби рівень баскетболу в Україні виріс, адже, на мою думку, досить важко відшукати такий вид спорту, у якому би так вдало поєдналися швидкість, витривалість, сила, спритність і розум», – поділилася враженнями Дар’я Мінчук.

До змагань баскетбольну збірну ДДУВС підготували викладачі кафедри фізичного виховання юридичного факультету: старший викладач Оксана Івченко та викладач Юрій Місяць.

 

 


1 187