Молодь з усієї України об’єднав студентський економічний форум

Новини університету

Сьогодні в Національному технічному університеті імені І. Пулюя відбувся ІІ Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді». Свої наукові роботи презентували курсанти 2-го курсу факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Основна мета заходу – допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності, показати можливості, навести приклади та шляхи успішної самореалізації в Україні, об’єднати їхню енергію навколо ідей створення креативної економіки через успіх кожного з них.

До конкурсу були напрпвлені тези-доповідей курсантів ДДУВС за такими напрямками: «Нова економічна реальність: місце України в сучасній системі координат» та «Зелена економіка: шанс на порятунок прийдешніх поколінь».

За результатами форуму диплом І ступеня отримала Вікторія Дегтяр, диплом ІІІ ступеню – Вікторія Ніколаєва та Марія Степан. Сертифікати учасників вручили Катерині Черкас та Діані Ховановій.

Керівництво Нацполіції координує процес підготовки дільничМолодь з усієї України об’єднав студентський економічний форум

Також у рамках заходу був проведений батл-бізнес ідей, у ході якого студенти озвучили свої ідеї щодо створення закладів здорового харчування та принципів їх функціонування в Україні. Збірна команда за участі курсантів Діани Хованової та Катерини Черкас, а також студентів Тернопільського Національного технічного університету ім. І. Пулюя стали переможцями батлу.

Керівництво Нацполіції координує процес підготовки дільничМолодь з усієї України об’єднав студентський економічний форум

 

 


925