Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

Новини університету

Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку відлунав не тільки по всьому світу, а й у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та економіко-правової безпеки вирішили вкотре подати приклад сучасній молоді Дніпра та зробити свій вклад у популяризацію здорового способу життя.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

Понад 100 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ініціювали справжнє спортивне свято на території Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

Курсанти мірялися силами в підтягуванні на перекладині серед хлопців, а також у віджиманні серед дівчат. Опісля на спортивному майданчику пройшла змішана естафета з легкої атлетики, за результатами якої визначили найспритніших.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

«Особисто я з 7 років займаюся карате, боксом. У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ продовжую розвиватися у спортивному плані, представляю заклад вищої освіти на різноманітних змаганнях. Як на мене, спорт – це спосіб життя. Переконаний, що такі заходи треба проводити частіше, адже молоді наразі не вистачає спортивного запалу», – зауважив курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Іван Новаковський.

Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції також влаштували товариський футбольний матч серед юнаків 1 та 3 курсів. Перемогла команда 1 курсу.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку не оминув і курсантів факультету економіко-правової безпеки. Юнаки та дівчата зібралися разом у Севастопольському парку, щоби провести ранкову зарядку.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

88 майбутніх правоохоронців також подолали легкоатлетичний крос на дистанції у 1600 м.

Курсанти ДДУВС: «Спорт – це круто!»

Нагадаємо, що свято Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку відзначається з 23 серпня 2013 року, адже саме тоді Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію про значущість та актуальність теми здорового способу життя.

 

 


962