На старт! Увага! До перемоги!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ випробували себе у Чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу серед дорослих, який проходив у Нікополі. У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів різних вікових категорій. Далі – докладніше про результати.

На старт! Увага! До перемоги

Серед представників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – курсант 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Руслан Кордобан, курсантка 3 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Анастасія Жихарева, а також курсант 2 курсу факультету економіко-правової безпеки Сергій Болюх.

За результатами турніру беззаперечну перемогу одержали Руслан Кордобан та Анастасія Жихарева. Окрім цього, майбутні правоохоронці виконали нормативи в кандидати в майстри спорту на дистанції у 8 та 5 км. Третє місце на дистанції у 8 км посів Сергій Болюх, якому було присвоєно перший дорослий розряд.

Як зазначає переможець турніру Руслан Кордобан, наступна мета спортсменів ДДУВС – всеукраїнські та міжнародні змагання.

«До чемпіонату готувалися декілька місяців. Можу з впевненістю сказати, що перемога далася нелегко. Та все ж, терпіння, завзяття, а також корисні настанови від тренерів – викладачів кафедри спеціальних фізичних дисциплін Ігора Токаря та Сергія Петренка – допомогли досягти бажаного результату», – підкреслив юнак.

На старт! Увага! До перемоги

 

 


714