«Молодь і світова співпраця»

Новини університету

За такою назвою 11 квітня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася Всеукраїнська англомовна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти.

Конференція організована кафедрою українознавства та іноземних мов. З вітальним словом виступили проректор ДДУВС доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Лариса Наливайко, начальник відділу організації наукової роботи доктор філософських наук Олена Марченко та завідувач кафедри українознавства та іноземних мов факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидат філологічних наук Алла Колесник.

Молодь і світова співпраця

Метою науково-практичного заходу було обговорення широкого кола актуальних проблем сучасності, у тому числі перспектив розвитку вітчизняної науки в умовах світової інтеграції.

Молодь і світова співпраця

У конференції взяли участь студенти із закладів вищої освіти різних регіонів України – Києва, Дрогобича, Херсона та Дніпра, зокрема Київського національного торговельно-економічний університету, Херсонського державного університету, Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, Університету імені Альфреда Нобеля. Також до обговорень долучилися студенти Дніпровського педагогічного коледжу Дніпровської обласної ради.

Молодь і світова співпраця

Почесним гостем конференції став представник Департаменту юстиції США Майкл Ворд, який працює за міжнародною програмою підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування.

Молодь і світова співпраця

Також у роботі конференції взяли участь слухачі підготовчих курсів відділення з організації підготовки іноземних громадян.

Молодь і світова співпраця

У ході конференції доповідачі обговорювали такі питання: діяльність молоді у контексті світової інтеграції, вивчення мов у контексті міжкультурної комунікації, вирішення професійних питань засобами іноземної мови, усний і письмовий переклад у професійній діяльності та особливості професійної лінгвістики.

Молодь і світова співпраця

 

 


1 222