Дзюдоїст із ДДУВС провів поєдинки з гідним результатом!

Новини університету

Нещодавно в Луцьку завершися Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи Заслуженого майстра Спорту Руслана Машуренка. Серед спортсменів, які боролися за перемогу, – курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Нагорний

Дзюдоїст із ДДУВС провів поєдинки з гідним результатом!

Представник ДДУВС випробовував свої спортивні навички у ваговій категорії до 73 кг. Юнак провів п’ять сутичок. Третій бій виявився найскладнішим, адже боротися довелося із досвідченим майстром спорту. За результатами змагань курсант виборов перемогу.

Дзюдоїст із ДДУВС провів поєдинки з гідним результатом!

Як розповідає тренер курсанта, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Володимир Рогальський, турнір став проміжним стартом, адже наразі спортсмен готується до Чемпіонату України серед закладів вищої освіти в системі Міністерства внутрішніх справ. Змагання розпочнуться в Одесі вже 23 квітня.

«Результат турніру позитивний, адже наш представник не тільки переміг, а й виконав норматив майстра спорту України. У порівнянні з минулими змаганнями бачимо значні досягнення. Спортсмен дійсно повірив у себе, якісно підготувався до протистояння», – підкреслив тренер.

 

 


615