Викладача ДДУВС нагороджено пам’ятним знаком «За честь і славу»

Новини університету

Вихідними у Києві відбувся Кубок Президента України з рукопашного бою, суддею-рефері на якому працював викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Білан.

15 команд, 101 учасник змагань, всі, і бійці, і судді пройшли серйозний відбір та численні перевірки для того, щоби головна подія року серед спеціальних служб та військових формувань пройшла на високому рівні.

Викладача ДДУВС нагороджено пам’ятним знаком  «За честь і славу»

Викладач ДДУВС Дмитро Білан за розвиток рукопашного бою та військово-патріотичне виховання молоді України, за плідну працю з підготовки захисників країни у лавах Збройних Сил, Національної поліції отримав на турнірі почесну нагороду – пам’ятний знак «За честь і славу» 1-го ступеня.

Викладача ДДУВС нагороджено пам’ятним знаком  «За честь і славу»

Тренер висловлює вдячність усім учасникам турніру: «Дякую колегам – за справедливість і витримку, адже визначити кращих було дуже важко, тренерам та спортсменам – за прекрасну підготовку, представникам Федерації Рукопашного бою України – за розвиток та популяризацію цього виду спорту, прекрасну організацію змагань».

Викладача ДДУВС нагороджено пам’ятним знаком  «За честь і славу»

 

 


1 510