Курсанти ДДУВС взяли участь у міжнародному форумі

Новини університету

Нещодавно в Києві завершився Міжнародний курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА 2019». Представники більш ніж 15 команд боролися за кубок переможця. Серед конкурсантів – молодь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Курсанти ДДУВС взяли участь у міжнародному форумі

Форум включав у себе науково-практичну та спортивну частини.

У складі команди «Дніпровські копи» від ДДУВС свій проект презентували Денис Водоп’ян, Тетяна Біденчук, Даніїл Таратень, Артем Іваниця, Іван Новаковський, Олександр Цимбаларь, Марина Патриман, Владислав Карпенко. Системною підготовкою з майбутніми правоохоронцями займалися доцент кафедри теорії та історії держави і права Людмила Філяніна, а також доцент кафедри загальноправових дисциплін Олена Орлова.

Курсанти підготували дві презентації, виконали ряд завдань, серед яких – кросворд на правову тематику. Юнаки та дівчата продемонстрували свої знання та навички з безпеки життєдіяльності, надання першої домедичної допомоги тощо.

Не обійшовся форум і без спортивних розваг. Команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіла третє місце у змаганнях із настільного тенісу.

У рамках форуму більше 20 здобувачів вищої освіти з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ узяли участь у науково-практичній конференції на тему: «Суспільство, право, психологія та педагогіка: поступ у майбутнє». У підсумку було сформовано збірник наукових доповідей, до якого увійшли й роботи представників ДДУВС.

За результатами міжнародного форуму курсанти ДДУВС вибороли срібло, поступившись незначною кількістю балів команді Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Курсанти ДДУВС взяли участь у міжнародному форумі

Як зазначають наставники команди, майбутні поліцейські вже зосереджено готуються до наступного форуму.

 

 


842