Вітаємо ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидата юридичних наук, Заслуженого юриста України, полковника поліції Андрія Фоменка з Днем народження!

Новини університету

Шановний Андрію Євгеновичу!

Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ щиросердечно вітає Вас із Днем народження! За Вашими плечима – багаторічний досвід і натхненна праця. Притаманні Вам професіоналізм, працелюбність, цілеспрямованість, відповідальність, щира людяність та порядність є саме тими достойними рисами, які стали запорукою глибокої поваги та авторитету до Вас.

Ми горді, що маємо можливість досягати професійних висот разом із таким досвідченим і справедливим керівником, здатним приймати важливі рішення й водночас прислухатися до потреб працівників. Переконані, що людська шана і довіра колективу будуть Вам гідною подякою за плідну працю, чуйність і людяність.

Від щирого серця бажаємо Вам, пане ректоре, міцного здоров’я та щастя, життєвих сил, радісних подій і звершень. Нехай життя буде наповнене позитивними емоціями, вірними друзями, радісними днями! Зичимо, щоби наступні роки і надалі рясніли добрими справами, а кожен новий день дарував приємні враження та задоволення від роботи!

Шановний Андрію Євгеновичу!

 

З глибокою шаною та повагою
колектив ДДУВС

 


1 064