Серед преміантів облради – двоє викладачів ДДУВС

Новини університету

Суспільне визнання, грошова винагорода, урочиста царемонія нагородження, знайомства з однодумцями, багато посмішок та привітань! 50 молодих та активних мешканців Дніпропетровщини отримали свої сертифікати від голови обласної ради Гліба Пригунова, серед преміантів – двоє викладачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Головна мета щорічного конкурсу – підтримати талановитих спеціалістів, заохотити до подальших звершень, стимулювати до праці саме на Дніпропетровщині.

Серед преміантів обларади – двоє викладачів ДДУВС

Переможців було обрано серед сотні претендентів, після незалежного інтернет-голосування та висновків професійного жюрі. Кожен із преміантів зробив свій неповторний внесок у розвиток регіону та всієї країни.

Серед преміантів обларади – двоє викладачів ДДУВС

Сертифікат на отримання матеріального заохочення за досягнення у науковій та педагогічній діяльності отримала доцент кафедри загальноправових дисциплін юридичного факультету, кандидат юридичних наук Ольга Чепік-Трегубенко, за досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху – завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки, майстер спорту України, дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу, спортивний суддя національної категорії Віктор Богуславський.

Серед преміантів обларади – двоє викладачів ДДУВС

Пишаємося і бажаємо викладачам ДДУВС наснаги для майбутніх перемог, ніколи не зупинятися на досягнутому та йти тільки вперед!

 

 


876