У «Лавині» відбувся Sport Day: разом із дніпрянами бігали курсанти ДДУВС

Новини університету

Вихідними в парку розваг «Лавина» відбулося свято спорту «SPORT DAY». Сотні жителів Дніпра приєдналися до фестивалю здорового способу життя. Організатором заходу стала громадська організація «Старт Дніпро» за підтримки Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та Дніпровської міської ради.

На території парку жителі Дніпра зіграти в спортивну гру BumperBall. Для любителів екстриму працював професійний батут для стрибків. Були на заході і розваги для теоретиків. З пізнавальними лекціями виступали лідер міжнародного руху за здоровий спосіб життя Денис Мінін, дієтолог Надія Крилова. Також були лекції від лікаря ортопеда-травматолога Олексія Давидова.

«Цікавий та насичений день, побільше би таких вихідних. І сили свої продемонстрували і багато корисної інформації дізналися від відомих компетентних людей. А ще море позитивних емоцій. Це було справжнє свято спотру!», – ділиться враженнями курсант ДДУВС легкоатлет Руслан Кордобан.

Родзинкою змагання став відкритий Чемпіонат міста з кросу, який проходив в тунельній балці. Взяти участь у ньому могли всі охочі. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, як завжди не пасли задніх, і показали достойний результат.

У забігу на дистанцію 5000 метрів серед дівчат другою до фінішу прибігла курсантка 3-го курсу факультету досудового розслідування Анастасія Жихарьова. Серед чоловіків на цій же дистанції п’ятим став курсант 2-го курсу факультету економіко-правової безпеки Сергій Болюх. Срібну нагороду на дистанції 1000 метрів виборов курсант 2-го курсу факультету кримінальної поліції Руслан Кордобан.

 

 


724