Змагання з поліатлону: на рахунку спортсменів ДДУВС дві медалі!

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі завершився чемпіонат обласної організації Товариства з поліатлону за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019». Серед призерів – збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Подробиці у нашому матеріалі.

Змагання з поліатлону: на рахунку спортсменів ДДУВС дві медалі!

Турнір проходив упродовж двох днів на базі спортивного комплексу Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та спортивного комплексу «Славутич». Змагання включали в себе стрільбу з пневматичного пістолету калібру 4,5мм, плавання на дистанції у 100м, а також біг на дистанції у 100, 1000 та 3000 м.

За результатами чемпіонату команда ДДУВС посіла 2 місце.

Курсантка 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Валерія Сорокотяга виборола перемогу в особистому заліку серед жінок.

Змагання з поліатлону: на рахунку спортсменів ДДУВС дві медалі!

«Я займаюся поліатлоном уже три роки. Цей вид спорту відкрила для себе саме в університеті. Результатами змагань дуже задоволена, особливо що стосується стрільби з пневматичної зброї. Таке заняття завжди потребує спокою, тому я зробила все для того, щоби побороти хвилювання та набрати якнайбільше очок», – зазначила Валерія Сорокотяга.

Іще одним призером змагань став курсант 3 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Михайло Сокол: юнак посів третє місце.

Переможці та призери чемпіонату з поліатлону були нагороджені кубками, дипломами та медалями ФСТ «Динамо».

Збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ уже готується до наступного етапу – Чемпіонату України з поліатлону, який розпочнеться у Львові 15 травня.

 

 


817