Курсантка ДДУВС – переможниця Всеукраїнської олімпіади з української мови

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, курсантка факультету економіко-правової безпеки Олександра Іванчук та студентка юридичного факультету Наталя Гончаренко, взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)», який проходив у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського.

118 учасників з усієї України взяли участь у цьому заході. ІІ етап мав декілька турів, які містили завдання на перевірку мовно-комунікативних компетентностей студентів: тестування, творчі роботи, редагування наукового тексту фахового спрямування, оформлення ділових паперів, публічний виступ.

У номінації «Вправний стиліст» Олександра Іванчук, науковим керівником якої була завідувач кафедри українознавства та іноземних мов Алла Колесник, посіла І місце.

Курсантка ДДУВС – переможниця Всеукраїнської олімпіади з української мови

«Це моя перша перемога такого рівня. З 8-го класу беру участь у шкільних та районних олімпіадах, за результатами яких неодноразово займала призові місця. Бути кращим мовником-стилістом серед студентів області для мене дуже престижно. Дякую своїй науковій керівниці за підготовку та підтримку», – ділиться радістю від перемоги першокурсниця.

 

 


787