Поцілили у призові місця!

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі відбувся відкритий чемпіонат області з кульової стрільби з пневматичної зброї. Докладніше про досягнення представників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – у нашому матеріалі.

Нещодавно у Дніпрі відбувся відкритий чемпіонат області з кульової стрільби з пневматичної зброї

Змагання проходили упродовж декількох днів на базі Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №1. За перемогу в турнірі серед жінок боролися 27 представників, а серед чоловіків – 28 стрілків.

Серед спортсменів ДДУВС – студентка юридичного факультету Дар’я Антипова та викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Євген Зеленський.
У рамках чемпіонату учасники мали виконати дві вправи: ПП-2 та ПП-3.

За результатами змагань Дар’я Антипова, успішно виконавши вправу ПП-3, посіла третє місце, поступившись двом представникам національної збірної України з кульової стрільби.

«Стрільба – це не тільки тримати пістолет на натискати на спуск. Вона включає в себе безліч нюансів, іноді навіть складних. Проте мені саме це й подобається. Коли заходжу в тир, настільки занурюсь у тренування, що про будь-які проблеми відразу ж забуваю. До того ж, задля високого результату важлива не тільки фізична форма, а й моральна підготовка», – зазначає студентка юридичного факультету.

Євген Зеленський став дворазовим призером цих змагань: у вправі ПП-3 стрілок виборов третє місце, а у вправі ПП-2 – друге.

 

 


779