ДДУВС на міському «Дні кар’єри»

Новини університету

Сьогодні на території Дніпровського міського центру зайнятості проходить масштабний профорієнтаційний захід «День кар’єри». Там представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представляють свою експозицію та знайомлять школярів зі спеціальностями, які можна здобути у виші.

У виставці взяли участь представники ринкоутворюючих підприємств Дніпра, державних організацій та представники навчальних закладів професійно-технічної та вищої освіти міста.

Мета заходу – розширення знань учнів про світ професійної праці, ознайомлення з розмаїттям професій на прикладі різних майстер-класів, основними правилами вибору професії, інформування щодо стану сучасного ринку праці, створення сприятливих умов для забезпечення зайнятості учнівської молоді.

Відвідали захід учні 9-11 класів 30 шкіл міста Дніпра.

ДДУВС на міському «Дні кар’єри»

Викладачі, студенти та курсанти ДДУВС залюбки відповідали на запитання старшокласників щодо умов вступу, навчання та проживання в університеті.

ДДУВС на міському «Дні кар’єри»

Упродовж виставки на телевізорі транслювали 3D екскурсію навчальним закладом, у такий спосіб абітурієнти змогли наглядно познайомитися з провідним юридичним вишем Дніпра.

Особливо зацікавили юних відвідувачів майстер-класи. Діти познайомилися з роботою експертно-криміналістичної групи, зокрема, навчилися робити відбитки пальців.

ДДУВС на міському «Дні кар’єри»

«Вже у першу годину виставки біля нашої експозиції було чи не найбільше відвідувачів. Школярі цікавилися умовами вступу, розпитували про нові спеціальності, активно брали участь у майстер-класах. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми допоможемо школярам зробити свідомий вибір свого професійного майбутнього!», – розповідає завідувачка відділення довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко.

 

 


833