Запрошуємо взяти участь у засіданні регіонального круглого столу «Актуальні проблеми запобігання та протидії дитячому насильству»!

Анонси університету, Без рубрики

Кафедра адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ 22 травня 2019 року проводить регіональний круглий стіл «Актуальні проблеми запобігання та протидії дитячому насильству».

До участі у круглому столі запрошуються науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що входять до сфери управління МВС України, закладів вищої освіти МОН України, поліцейські підрозділів ювенальної превенції ГУНП в Дніпропетровській області, а також здобувачі вищої освіти за всіма освітніми (освітньо-науковими) рівнями.

Тематичні напрями роботи регіонального круглого столу:

– проблеми законодавчого та нормативно-правового забезпечення запобіганню та протидії дитячому насильству;

– проблеми організаційного і тактичного забезпечення діяльності підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України по запобіганню та протидії дитячому насильству;

– міжнародний досвід діяльності поліцейських підрозділів превентивної діяльності по запобіганню та протидії дитячому насильству;

– проблеми і перспективи підготовки педагогів з правового захисту молоді (педагог-ювенолог).

Для участі в науковому заході необхідно подати заявку на участь та тези доповідей до 20 травня 2019 р. електронною поштою на e-mail: k_app@dduvs.edu.ua з поміткою «на Круглий стіл 22.05.2019».

Оргкомітет круглого столу приймає тези доповідей обсягом до 3 сторінок (українською та англійською мовами), набрані у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт «Times New Roman», кегель 14, інтервал 1, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм.

Місце проведення: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кабінет № 401 (4-й поверх навчального корпусу).

Початок роботи: 14.30

Контакти: тел. 063-306-95-13 – Логвиненко Борис Олексійович, 095-545-09-63 – Миронюк Роман Вікторович, 050-052-82-76 – Опацький Роман Миколайович.

Запрошуємо взяти участь у засіданні регіонального круглого столу «Актуальні проблеми запобігання та протидії дитячому насильству»!

 

 


703