«Навчання, яке приносить задоволення: у ДДУВС – вікторина»

Новини університету

День науки відсвяткували у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вже традиційним проведенням вікторини. Цього року тема заходу – процесуальні особливості проведення слідчих (розшукових) дій». Долучилися до вікторини 24 курсанти ДДУВС. Якою була інтелектуальна гра, – далі докладніше.

«Навчання, яке приносить задоволення: у ДДУВС – вікторина»

Майбутні правоохоронці факультетів підготовки фахівців для органів досудового розслідування, підрозділів превентивної діяльності та підрозділів кримінальної поліції мали змогу не тільки захистити честь факультету, але й покращити професійні навички.

До складу журі увійшли представники кафедри кримінального процесу, кафедри кримінально-правових дисциплін. Не залишилися осторонь заходу і практичні працівники поліції.

У рамках вікторини учасники виборювали перемогу у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Брейн-ринг», «Алгоритм», а також «Пан або пропав». Перш за все – візитка. Кожна команда представлялася, називала свій девіз.

Не обійшлося і без творчих завдань: команди відзняли відеоролики на тему: «Слідчі розшукові дії». Курсанти мали цікаво та креативно розкрити тему, показати процес правомірного обшуку помешкання та інші ситуації.

Напруженим видався конкурс «Брейн-ринг». У ньому найбільш активною виявилася команда від факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Представники команди єдині відповіли правильно на всі питання брейн-рингу.

За результатами вікторини переможцями стали курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування – команда «Діти процесу».

«Таку гру проводимо задля підвищення рівня знань курсантів із навчальної дисципліни «Кримінальний процес», а також формування практичних навичок, здатності застосувати отримані знання у діяльності поліцейського. Курсанти із задоволенням долучаються, знімають відеосюжети, готуються до заходу завзято», – зазначила організаторка конкурсу, старший викладач кафедри кримінального процесу Аліна Гаркуша.

 

 


1 520