Криворізькому факультету – 50!

Новини Криворізького факультету ДДУВС

На Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулися святкові урочистості з нагоди відзначення 50-річного ювілею з дня заснування.

Урочисті заходи розпочалися на плацу навчального закладу. Привітати колектив факультету завітали почесні гості: Криворізький міський голова Юрій Вілкул, голова виконкому Покровської районної у місті ради Володимир Коритнік, начальник Криворізького відділу поліції майор поліції Іван Балабан, начальник Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області капітан поліції Андрій Калюжний, командир полку патрульної поліції у місті Кривий Ріг старший лейтенант поліції Дмитро Гладчук.

Криворізькому факультету – 50!

У ході урочистостей декан Криворізького факультету Максим Почтовий нагородив відзнаками директорів та учнів закладів загальної середньої освіти за активну участь у наукових, спортивних та культурно-масових заходах, які проходили у навчальному закладі впродовж навчального року.

Криворізькому факультету – 50!

Криворізькому факультету – 50!

«За 50 років існування наш факультет пройшов тернистий шлях до процвітання. Щиро дякую ветеранам, працівникам, курсантам і студентам, їхнім батькам за підтримку, вклад у становлення та розвиток Криворізького факультету», – звернувся до присутніх Максим Миколайович та побажав колективу очолюваного ним факультету ще більших здобутків і визнання.

Продовжилися святкові заходи у міському театрі музично-пластичних мистецтв «Академія руху». Там нагородили кращих співробітників за вагомий внесок у справу навчання й виховання підростаючого покоління, курсантів і студентів за успіхи у навчанні та з нагоди 50-ї річниці від дня заснування факультету.

Криворізькому факультету – 50!

Щиро привітав колег ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко. Андрій Євгенович побажав колегам, курсантам і студентам факультету «…подальших успіхів і процвітання, віри у завтрашній день і власні сили, цілеспрямованості й рішучості в досягненні високих ідеалів та омріяних цілей!».

Криворізькому факультету – 50!

Після привітань почесних гостей відбувся святковий концерт за участю колективів міського центру творчості «Горицвіт».

Криворізькому факультету – 50!

 

 


1 200