Олімпійський день у Дніпрі. Золото та срібло – результат легкоатлетів ДДУВС

Новини університету

Вихідними на стадіоні «Олімпійські резерви» відбулося справжнє свято спорту «Олімпійський день-2019», який щороку проходить у всіх регіонах нашої країни. Його мета – знайомство дітей із різними видами спорту та залучення їх до здорового способу життя.

Організатор заходу – Дніпропетровське обласне відділення Національного олімпійського комітету України при підтримці управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Усі бажаючі змогли спробувати себе у хокеї, дзюдо, бадмінтоні, велоспорті, академічній греблі, флорболі, баскетболі та легкій атлетиці.

Олімпійський день у Дніпрі. Золото та срібло – результат легкоатлетів ДДУВС

Успішним видався цьогорічний старт для легкоатлетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. На дистанції 1000 метрів курсант факультету кримінальної поліції Руслан Кордобан фінішував першим, курсант факультету економіко-правової безпеки Сергій Болюх став срібним призером змагань.

Олімпійський день у Дніпрі. Золото та срібло – результат легкоатлетів ДДУВС

«Спортивний фестиваль зібрав разом олімпійських чемпіонів і призерів всіх часів, професійних спортсменів і тренерів, а також всіх тих, хто підтримує та розвиває спорт у нашому регіоні. Я думаю, такі заходи ефективні в першу чергу для популяризації здорового способу життя серед молоді. Наш університет щороку бере участь в «Олімпійському дні», аби своїм прикладом залучати до спорту тих, хто ще для себе його не відкрив», – розповідає завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський.

 

 


818