Викладач ДДУВС презентувала доповідь на міжнародній конференції

Новини університету

Нещодавно доцент кафедри загальноправових дисциплін ДДУВС Олена Орлова взяла участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Єдиний освітній простір Україна – ЄС» у Хорватії. До наукового заходу долучилися також представники Грузії, Італії та Польщі.

Викладач ДДУВС презентувала доповідь на міжнародній конференції

Конференція тривала упродовж декількох днів та включала в себе пленарні засідання, захист учасниками доповідей, тренінги, лекції від професорів тощо.

Представник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ презентувала доповідь на тему: «Біотехнології як фактор формування четвертого покоління людських прав». Зокрема, Олена Орлова докладніше зупинилися на перспективах регламентації та напрацювання законодавчих стратегій в Україні щодо зміни статі, евтаназії, сурогатного материнства та ін.

У рамках візиту до Хорватії викладачка ДДУВС у складі української делегації зустрілася із науковцями Університету Пули імені Юрая Добрили та прослухала лекцію щодо інноваційних підходів та методів, дієвих для європейської освіти.

За результатами конференції Олена Орлова отримала європейський сертифікат про міжнародне стажування. Окрім цього, учасники заходу опублікували результати досліджень у журналі «Web of Science».

Викладач ДДУВС презентувала доповідь на міжнародній конференції

 

 


937