Професійна стрільба – це не тільки техніка!

Новини університету

Чемпіонат області з кульової стрільби серед спортсменів 1999 року народження пройшов днями у Дніпрі. Стрілки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не залишилися осторонь змагань і також вирішили поборотися за перемогу.

Професійна стрільба – це не тільки техніка!

Чемпіонат проходив за підтримки Управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

ДДУВС представляли студентка факультету соціально-психологічної освіти та управління Дар’я Антипова та курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Віталій Скотников.

Змагання видалися напруженими для стрілків вишу, адже вони до останнього були в фаворитах. Проте, під час фінальної перестрілки поступилися декількома очками переможцям. Як розповідає Дар’я Антипова, далося взнаки нервування.

«Мій тренер завжди зазначає: перемагає той, у кого найміцніші нерви. І дійсно, зібратися з силами у фіналі дуже важко, бо конкуренція сильна. Але цінний досвід ми отримали, наразі готуємось до Чемпіонату України.

Переконана, що наша техніка вже відпрацьована. Для мене особисто важливо сфокусуватися думками на одній точці та вгамувати хвилювання перед початком турніру», – зазначає студентка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

За результатами змагань Дар’я Антипова та Віталій Скотников посіли другі місця.

 

 


914