Робимо все заради щастя в дитячих очах

Новини університету

Для колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ шефська робота – один із пріоритетних напрямів діяльності. Днями курсанти та викладачі факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування разом із вихованцями підшефного інтернатного закладу КЗ «Центр соціальної підтримки дітей «Довіра» ДМР» здійснили захоплюючу туристичну подорож.

Діти та їхні шефи виїхали до лісової місцевості селища Кіровське Дніпропетровського району, де провели військову естафету з елементами орієнтування на місцевості.

Гра проходила у декілька етапів. Зокрема, школярі потренувались надавати першу домедичну допомогу, а ще навчилися будувати тимчасове укриття з підручних матеріалів.

Сподобався юним учасникам національно-патріотичний квест, у ході якого команди впізнавали на фото відомих історичних особистостей, співали українські пісні, відгадували загадки, малювали символи України тощо.

Робимо все заради щастя в дитячих очах

Не обійшлося і без ігор на свіжому повітрі. Майбутні поліцейські разом із підшефними грали у волейбол, футбол та бадмінтон.

Робимо все заради щастя в дитячих очах

А вже під вечір втомлені, втім сповнені позитивними емоціями, туристи приступили до приготування вечері. Куліш, печена картопля та смажені сосиски, за словами юних кухарів, не залишили байдужими найвибагливіших гурманів.

Усього до подорожі долучилося 95 осіб особового складу факультету та 45 вихованців підшефного закладу. Як зазначив заступник декана Андрій Андреєв, такі заходи стали традиційними для ДДУВС. «Діти з нетерпінням чекають нас, і кожного разу запитують, коли знову підемо у похід.

Подібні подорожі окрім того, що дарують радість діткам, позитивно впливають на майбутніх правоохоронців, які можуть себе відчути не тільки старшими товаришами, а й громадянами, зобов’язаними проявляти турботу, допомагати тим, хто найбільше того потребує. Та й взагалі, зустрічі у неформальній обстановці гуртують колективи, налаштовують на подальшу дружбу та плідну співпрацю», – додає декан факультету.

Робимо все заради щастя в дитячих очах


764