«Нам Конституцією визначено право»: у ДДУВС – патріотичний флешмоб!

Новини університету

День Конституції України сьогодні відзначили у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ масштабним флешмобом. 300 курсантів та студентів зібралися біля центрального входу до закладу, щоби влаштувати видовищну акцію, приурочену до свята.

«Нам Конституцією визначено право»: у ДДУВС – патріотичний флешмоб!

Майбутні правоохоронці з кольорових карток сформували полотно, на якому майорів герб України.

Комплексний іспит з елементами поліцейського квесту

Курсанти декламували авторські вірші провідного фахівця факультету економіко-правової безпеки Юлії Хорольської. Лунали також патріотичні пісні.

Комплексний іспит з елементами поліцейського квесту

«Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проводиться святковий захід, присвячений Дню Конституції України, – розповів декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Балабан. – Ми виховуємо майбутніх правоохоронців, майбутнє нашої України. Тому для молоді дуже важливо знати, пам’ятати та відзначати подібні заходи».

Завідувач відділення виховної соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія Карнаух зауважує: до кожної визначної події в закладі проводяться креативні флешмоби та концерти.

«Сьогодні курсанти розповіли про свої майбутні професії в рамках акції та продемонстрували патріотичне відношення до Конституції України, до свого навчального закладу та в цілому держави. Такі флешмоби організовуємо досить часто, і кожного разу беремося за нові ідеї», – підкреслила Наталія Ігорівна.

Як зазначають курсанти ДДУВС, флешмоб – це чудова можливість висловити чітку позицію щодо непорушності української держави та верховенства закону, а також наголосити на тому, що наша нація має право на щастя, мир, свої кордони і рідну мову у власній державі.

Комплексний іспит з елементами поліцейського квесту

«Для мене це свято дуже важливе. Батьки ще з дитинства навчали любити Батьківщину та поважати закон. Саме тому я й вирішив вступити до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: щоби допомагати людям дотримуватися усіх прав та свобод», – поділився враженнями курсант 1 курсу факультету економіко-правової безпеки Даниіл Чиквашвілі.

 

 


1 058