У ДДУВС відзначили День Нацполіції

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України.

Розпочалося шикування з внесення прапору навчального закладу та виконання особовим складом Державного Гімну.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

З привітальним словом до колег та курсантів звернувся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Заслужений юрист України, полковник поліції Андрій Фоменко.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

«У цей день висловлюю щиру вдячність офіцерам університету за самовіддану працю, курсантам – за сумлінне навчання та активну участь у житті університету. Бажаю вам і надалі бути відповідальними та відданими своїй справі. У день нашого свята зичу вам міцного здоров’я, родинного тепла, успіхів у службі, високих професійних здобутків у благородній справі – служінні українському народові!», – побажав ректор.

Далі присутні вшанували пам’ять працівників правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків, захищаючи честь та гідність громадян нашої держави, хвилиною мовчання.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

І звичайно у святковий день не обійшлося без нагороджень. Керівництво університету відзначило кращих працівників факультетів: провідного фахівця факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування старшого лейтенанта поліції Івана Серединського, провідного фахівця факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції лейтенанта поліції Павла Алексєєнка, провідного фахівця факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковника поліції Андрія Кравченка та фахівця факультету економіко-правової безпеки капітана поліції Андрія Кармазіна.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

За сумлінне ставлення до навчання та виконання службових обов’язків, зразкову поведінку, ініціативу, активну участь у громадському житті навчального закладу та з нагоди відзначення 4-ї річниці Національної поліції України було заохочено 20 курсантів університету.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

Завершилися ранкові святкові заходи урочистим маршем.

У ДДУВС відзначили День Нацполіції

 

 


1 643