Яскраві натюрморти та живописні пейзажі: курсантка ДДУВС увесь свій вільний час присвячує живопису

Новини університету

Про обдаровану молодь ДДУВС можна розповідати безкінечно. З багатьма талантами ви вже знайомі, сьогодні ж до відділення зв’язків з громадськістю зі своїми картинами завітала скромна та привітна курсантка 4-го курсу факультету кримінальної поліції Дар’я Горелік. Про її захоплення живописом – далі у нашому матеріалі.

Дівчина скільки себе пам’ятає – завжди малювала. 4 роки навчалася у художній школі міста Кривого Рогу. Там опанувала фах більш професійно, вивчила різні техніки, брала участь у виставках.

Незважаючи на палку пристрасть до малювання, Даша завжди чітко знала, що хоче пов’язати своє життя з професією поліцейського. Говорить, що мріяла одягнути форму з дитинства, наполегливо йшла до своєї мети, і ні про що не жалкує, бо улюбленою справою може займатися й в університеті.

Жодне свято не обходиться без плакату, створеного зусиллями талановитої курсантки.

У її творчому доробку переважно – натюрморти та пейзажі. Це улюблена тема юної художниці.

А що Ви бачите на цій картині? Придивіться уважніше – і побачите ініціали нашої героїні.

Є у галереї Дар’ї Горєлік картини на історичну тематику. Ось ця, наприклад, із серії картин на тему «Розвиток культури українського села».

Іще одна пристрасть у творчості курсантки – це скульптура. У об’ємних картинах, за словами художниці, більший простір для самовираження.

«Натхнення черпаю з оточуючого світу, подорожей, спілкування з друзями, нових знайомств. А ще сам процес малювання дає натхнення та відчуття внутрішньої гармонії», – розповідає талановита художниця.

 

 


1 928