Запрошуємо на курси з вивчення англійської мови!

Анонси університету

З 01 жовтня 2019 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ працюватимуть річні курси з вивчення англійської мови на платних засадах.

Запрошуємо на курси з вивчення англійської мови! 

Кафедра українознавства та іноземних мов пропонує навчальні програми відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (рівні – А1, А2, В1, В2) для тих, хто:

– прагне вивчати іноземну мову на рівні сучасних міжнародних стандартів;

– бажає поглибити свої мовні навички;

– хоче оволодіти іноземною мовою від азів і до рівня вільного спілкування.

Заняття проводять висококваліфіковані викладачі кафедри українознавства та іноземних мов, які володіють міжнародними сертифікатами з англійської мови Cambridge Certificate in Advanced English (CAE) рівнь С1 та Pearson Test of English (рівня B2 та C1).

Навчання проводиться у групах до 12 осіб із використанням міжнародної теорії і практики викладання та вивчення іноземних мов.

Після успішного завершення курсу з вивчення англійської мови слухачі отримають Сертифікати Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ із зазначенням рівня володіння іноземною мовою та кількістю прослуханих академічних годин.

Подати заяву на навчання та отримати додаткову інформацію можна до 15.09.2019р. на кафедрі українознавства та іноземних мов каб. 235, 237, внутрішні телефони: 334, 337.

Відповідальна особа – доцент кафедри Клименова Олена Миколаївна, тел. 098-221-63-27.

 

 


2 041