Серед найсильніших дзюдоїстів регіону – студенти юридичного факультету ДДУВС

Новини університету

85 учасників зібрав Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед чоловіків і жінок. За призові місця боролися і студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Головний офіційний старт року в обласному календарі дзюдо був відбором на Чемпіонат України. Змагання пройшли на татамі спорткомплексу СДЮСШОР № 6. Боротьбу за нагороди вели дзюдоїсти і дзюдоїстки з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Синельникового та Павлограда.

Перед початком змагань учасників та тренерів привітав віце-президент Федерації дзюдо Дніпра, голова оргкомітету Студентської Ліги, декан факультету кримінальної поліції Сергій Балабан.

Всі троє студентів юридичного факультету ДДУВС повернулися зі змагань з медалями. Звання чемпіона виборов Дмитро Кучер, срібло – на рахунку студентки Жанни Шарової, третю сходинку п’єдесталу посів Костянтин Ушхвані.

Серед найсильніших дзюдоїстів регіону – студенти юридичного факультету ДДУВС

Наразі дзюдоїсти вже готуються відстоювати честь області на Чемпіонаті України, а тренери запрошують всіх бажаючих студентів та курсантів вступати до нещодавно відкритого в університеті Клубу єдиноборств.

 

 


1 115