Майстерність, що пізнається через досвід

Новини університету

Психолог відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олена Гура взяла учать у тренінгу «Психосоціальна робота з наслідками травматизації дітей у результаті домашнього насильства», організованому зусиллями Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ».

У рамках проекту участники, науковці та психологи з усієї України, ознайомилися з основними новелами в українському законодавстві з питань попередження та протидії домашньому насильству; порядком взаємодії суб’єктів з питань попередження та протидії домашньому насильству; віковими особливостями реакцій дітей на травмуючі події.

Психосоціальна робота з наслідками травматизації дітей у результаті домашнього насильства

На тренінгу було представлено комплексну діагностичну модель для виявлення психосоціальних порушень дитини внаслідок домашнього насильства та проаналізовано конкретні випадки.

«Ми опанували методологію складання висновків щодо наслідків домашнього насильства над дитиною та використання їх при формуванні доказової бази для суду за фактами домашнього насильства. Участь у таких заходах допомагає не лише підвищити рівень своєї освіти, але й познайомитися з новими цікавими людьми та професіоналами», – ділиться враженнями від тренінгу Олена Гура.

Психосоціальна робота з наслідками травматизації дітей у результаті домашнього насильства


936