Викладачі ДДУВС пройшли міжнародне стажування у Болгарії

Новини університету

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшли міжнародне стажування у м. Варна (Болгарія), де взяли участь у ІV Міжнародному науково-практичному форумі «Інновації в науці: виклики сучасності».

Завідувачка кафедри міжнародних відносин та туризму Ірина Алєксєєнко представила на пленарному засіданні конференції доповідь на тему «Інноваційний ризик нанотехнологій та біотехнологій», доцентка кафедри загальноправових дисциплін Олена Орлова розкрила тему «Юрисприденція в Україні: потреба у зміні парадигми». Обидві доповіді увійшли до міжнародної (англомовної) рецензованої колективної монографії «Інновації в науці: виклики сучасності» (видання США, наявність ISBN та DOI).

Викладачі ДДУВС пройшли міжнародне стажування у Болгарії

У ході стажування представниці ДДУВС познайомилися з організацією освітнього процесу та програмами підготовки студентів в університетах країн ЄС та Грузії, зокрема Варненського вільного університету імені Чорноризця Храбра (Болгарія), Університету Пули імені Юрая Добрили (Хорватія), Центрально-європейского університету Скаліце (Словаччина), Гданського університету (Польща) та Сухумського державного університету (Грузія).

Також учасники форуму отримали можливість взяти участь у тренінгах та панельних дискусіях з питань підготовки наукових проектів, формування проектного офісу у вищих закладах освіти, у ході яких вивчали нові напрями та принципи розвитку міжнародного співробітництва.

Стажування передбачало і позааудиторну або дистанційну роботу, під час якої викладачки ДДУВС познайомилися з програмами підготовки, віртуальними лекційними курсами викладачів, навчально-методичним забезпеченням Варненського університету, вивчали досвід дистанційної освіти.

Програма стажування складалася зі 180 годин. За його результатами учасники отримали європейські сертифікати про міжнародне стажування з англомовними додатками у форматі 6-ECTS із внесенням даних до єдиного реєстру сертифікатів із застосуванням QR-коду.

Викладачі ДДУВС пройшли міжнародне стажування у Болгарії

Викладачі ДДУВС пройшли міжнародне стажування у Болгарії

 

 


1 225