До уваги вступників!

Оголошення для вступників

Звертаємо увагу на те, з 07 до 15 жовтня 2019 року в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться реєстрація вступників для участі у спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (для проведення реєстрації та формування екзаменаційних листків на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти на сторінках закладів вищої освіти, що здійснюють прийом за визначеними спеціальностями, буде відновлено роботу відповідних сервісів).

Спецсесія ЄВІ проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб в установленому законодавством порядку (Українським центром оцінювання якості освіти встановлено вартість оцінювання однієї особи – 495 гривень).

Водночас звертаємо увагу, що попереднє складання додаткового фахового вступного випробування не є обов’язковою умовою для участі у спецсесії ЄВІ.

Реєстрація вважається завершеною за умови надходження сплачених вступником коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти для оплати послуг із проведення спецсесії ЄВІ (для здійснення оплати послуги із проведення спецсесії ЄВІ вступнику необхідно скористатися інформаційною сторінкою “Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ”. Якщо протягом п’яти робочих днів із дня завершення реєстрації оплату цієї послуги не здійснено, реєстрація вступника для участі у спецсесії ЄВІ скасовується Українським центром (екзаменаційний листок такої особи вважається недійсним)).

Для допуску до участі в додатковому конкурсному відборі, можуть зараховуватись результати вступних випробувань (додаткове фахове вступне випробування, фахове вступне випробування), складених вступниками під час вступної кампанії 2019 року.


1 522