Звання чемпіона – у легкоатлетів ДДУВС

Новини університету

У Дніпрі відбувся Кубок м. Дніпро з легкоатлетичного кросу серед закладів вищої освіти. Збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у складі 8 спортсменів також виборювала перемогу. Про результати – далі докладніше.

Звання чемпіона – у легкоатлетів ДДУВС

Змагання проходили у парку Лазаря Глоби. Саме тут зібралися студентські команди з усіх закладів вищої освіти міста. Учасники мали подолати дві дистанції: 500 м та 1000 м.

За результатами турніру абсолютними переможцями стали представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Не обійшлося й без перемог в особистих заліках. Так, курсант факультету економіко-правової безпеки Сергій Болюх посів 1 місце на дистанції у 1000 м, а курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Анна Софійченко здобула першість на дистанції у 500 м.

Друге місце на дистанції у 1000 м посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Михайло Сокол, а третє – Андрій Іваненко.

На дистанції у 500 м третьою стала курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Анастасія Жихарева.

«Особисто в мене за плечима обласні турніри та АТБ-марафон. Тож, для мене такий турнір виявився хорошою можливістю перевірити власні сили перед серйознішим етапом – всеукраїнськими змаганнями з легкоатлетичного кросу. Вони розпочнуться вже 9 жовтня в Одесі», – розповів Сергій Болюх.

Звання чемпіона – у легкоатлетів ДДУВС

Підготували легкоатлетів до змагань старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков та викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Сергій Петренко.

 

 


798