Юрист в умовах викликів сучасності

Новини університету

За такою темою у рамках святкування Дня юриста органи юстиції Дніпропетровщини ініціювали проведення освітницького заходу, до якого долучилися студенти юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Завдяки цьому заходу студенти-правники провідних закладів вищої освіти мають можливість отримати практичні поради щодо вирішення ситуаційних питань, які виникатимуть у їхній подальшій професійній діяльності, дізнаються про динаміку змін сучасного правового світу, а також професійні хитрощі та таємниці від кращих фахівців своєї справи», – розпочала Анна Василишина, модератор заходу.

У рамках зустрічі студентська молодь ознайомилася із новими перспективними тенденціями розвитку юридичної сфери.

Юрист в умовах викликів сучасності

Зокрема, прослухали виступи спікерів, практикуючих юристів, партнерів адвокатських компаній: «Медіація як ефективний засіб досудового розслідування спорів», «ІТ – право: перспективи розвитку в Україні», «Вимоги юридичних компаній до потенційних співробітників. На що звертають увагу. Критерії відбору»

Учасники заходу у ході обговорень та дискусій дійшли висновку, що сучасний юрист має постійно розвиватися та відповідати критеріям, які їм висувають роботодавці, завжди робити свідомий вибір, зокрема, і в професійному аспекті, а головне завжди бути відкритими до нових знань.

 

 


599