Запрошуємо взяти участь у науково-практичному семінарі на тему «Протидія економічній злочинності: теоретичний, методичний та практичний аспекти»

Анонси університету

28 листопада 2019 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практичний семінар на тему «Протидія економічній злочинності: теоретичний, методичний та практичний аспекти».

Запрошуємо взяти участь у науково-практичному семінарі на тему «Протидія економічній злочинності: теоретичний, методичний та практичний аспекти»

Пріоритетні напрями науково-практичного семінару:

1) проблематика теорії протидії економічним злочинам;

2) організаційно-правові засади боротьби з економічною злочинністю в Україні;

3) інформаційно-аналітичне забезпечення протидії економічній злочинності;

4) актуальні проблеми боротьби з економічною злочинністю у сфері використання комп’ютерних технологій;

5) організація виявлення та розслідування окремих видів економічних злочинів;

6) проблеми протидії економічній злочинності в Україні;

7) міжнародний досвід боротьби з економічною злочинністю та його імплементація.

Робоча мова семінару: державна.

До участі у науково-практичному семінарі запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі, які займаються проблемами протидії економічній злочинності в державі, практичні працівники правоохоронних органів. Передбачається видання матеріалів науково-практичного семінару у збірнику тез за результатами проведеного заходу. Вимоги до оформлення тез доповідей (повідомлень) додаються.

Для своєчасного формування програми науково-практичного семінару та видання матеріалів, необхідно не пізніше 18 листопада 2019 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь у науково-практичному семінарі (форма додається) та тези доповідей/повідомлень. Матеріали семінару друкуватимуться з поданих рукописів без редагування. Автор несе повну відповідальність за етику публікації. Оргкомітет залишає за собою право відмовити у друкуванні тез, якщо вони не відповідають тематиці чи вимогам або надіслані пізніше вказаного терміну та вносити зміни до тематики рубрик з урахуванням заявок, що надійшли, тез доповідей і побажань учасників.

Заявки на участь у науково-практичному семінарі та тези доповідей/повідомлення направляти за адресою: 49005, м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кафедра фінансово-економічної безпеки факультету економіко-правової безпеки. Матеріали можуть бути направлені на e-mail: nnlpeb@dduvs.edu.ua

Всі документи необхідно надіслати різними файлами. Назва файлу повинна містити прізвище автора та назву документу. Наприклад, Іванов_заявка, Іванов_тези.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

+38-063-175-19-57 – завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки Санакоєв Дмитро Борисович.

Організаційний внесок за участь в науково-практичному семінарі не передбачається. Усі витрати, пов’язані з проїздом та проживанням, здійснюється учасниками за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

Заява

 

 


727